1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

#ColoursofAlbania

Prezanto me imagjinatë Shqipërinë! Një iniciativë për të prezantuar imazhin e Shqipërisë, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qyteteve dhe fshatrave mahnitëse, bregdeteve dhe peisazheve të paprekura, si dhe pazareve e kështjellave historike të Shqipërisë.

#ColoursofAlbania do të zgjasë deri më 15 Qershor 2017. Tema ështe e lirë, ajo mund të jetë mbi bashkëjetesën fetare, shoqërinë shqiptare, artin, kulturën, etj. Çdo  javë do të publikohet tema në faqet e Instagram , Facebook ,Twitter dhe në faqet e website-ve të Telekom Albania dhe të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

#ColoursofAlbania është projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë i mbështetur nga Telekom Albania, ka si synim eksplorimin e temës “Shqipëria është e bukur” nëpërmjet grumbullimit  të fotove kreative nga përdoruesit e Instagramit.