The incredible One,Nentor Oseku

What we do

#ColoursofAlbania The Marvelous Ten

What we do

Anstasiya Krivosheeva

What we do

Artoni Krasniqi

What we do

Sivia Azizas

What we do

Adil Brahimi

What we do

Ina Cici

What we do

Brisilda Gjashi

What we do

Gert Deda

What we do

Toni Nallbani

What we do

Riza Hylviu

What we do

Imelda Alla

What we do

#ColoursofAlbania

Shqipëria Përmes Imagjinatës Tuaj

What we do

Rrjetet sociale

What we do
#ColoursofAlbania Prezanto me imagjinatë Shqipërinë! Një iniciativë për të prezantuar imazhin e Shqipërisë, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qyteteve dhe fshatrave mahnitëse, bregdeteve dhe peisazheve të paprekura, si dhe pazareve e kështjellave historike të Shqipërisë. #ColoursofAlbania do të fillojë më 11 Prill dhe do të zgjasë deri më 30 Korrik 2017. Tema ështe e lirë, ajo mund të jetë mbi bashkëjetesën fetare, shoqërinë shqiptare, artin, kulturën, etj. Çdo  javë do të publikohet tema në faqet e Instagram , Facebook ,Twitter dhe në faqet e website-ve të British Council dhe të Ministrisë së Punëve të Jashtme. #ColoursofAlbania është projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë, i mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Kosovë dhe e implementuar nga British Council, ka si synim eksplorimin e temës “Shqipëria është e bukur” nëpërmjet grumbullimit  të fotove kreative nga përdoruesit e Instagramit

Ekspozita e Fotografive

#ColoursofAlbania është projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë i mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Kosovë dhe e implementuar nga British CouncilKjo nismë synon promovimin e imazhit të Shqipërisë jashtë vendit përmes fotografive që rrëfejnë bukuritë e kulturës, peisazheve dhe trashëgimisë.
Fotografitë e konkursit #ColoursofAlbania, zhvilluar në rrjetin social Instagram, tregojnë një Shqipëri të re dhe të gjallë.        

 #ColoursofAlbania do të bashkojë gjithashtu edhe shoqërinë, kulturën, traditat, kulinarin, turizmin dhe thjeshtësinë e Shqipërisë në një, por si? Nëpërmjet fotografisë!.”

JURIA Juria është e përberë nga personalitete të fushave të ndryshme

Jutta Benzemberg

Fotografe  

Zef PACI

Historian Arti  

JETMIR IDRIZI

Fotograf  

JORIDA MURATI

Fotografe

 

Kontakt Mos hezitoni tË na kontaktoni

#ColoursofAlbania
Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë, Qendra e Ekselencës

FacebookTwitterInstagram